juli 1, 2019

Mikä on Ethereum

Mitä eroa on Bitcoiniin?

Asiantuntijat sanovat, että Ethereumilla on useita etuja Bitcoiniin nähden, jotka tekevät siitä hyödyllisemmän. Ethereum tarjoaa etuna nopeamman lohkoketjujen luomisen kuin Bitcoinilla. 

Suurin etu Ethereumissa on se, että se ei ole ainoastaan cryptovaluutta, vaan se mahdollistaa myös tietokoneiden käytön verkossa.

Bitcoin perustuu vain rahaan joka ei kulje keskuspalvelimien kautta, kun taas Ethereum tukee sen lisäksi paljon muutakin kuten älykkäät sopimukset ym. Ethereum toimii hajautettuna järjestelmänä, jonka tallennusverkosto perustuu toisiin, kun taas pilvipalveluissa luotetaan palvelun tarjoajaan.

Tee oma merkkisi

Luo oma digitaalinen merkkisi, jota voidaan käyttää valuuttana, omaisuuseränä, virtuaalisena osuutena, todistuksena jäsenyydestä tai jotain muuta, vain mielikuvitus asettaa rajat.

Nämä merkit käyttävät tavallista kolikon API:a, joten sopimuksesta tulee automaattisesti yhteensopiva minkä tahansa lompakon kanssa.

Liikkeessä olevien rahakkeiden kokonaismäärä voidaan asettaa yksinkertaiseksi kiinteäksi määräksi tai poistaa kaikista ohjelmoiduista sääntöjoukkoista.

Luo itsenäinen demokraattinen organisaatio

Nyt kun olet kehittänyt idean ja hankkinut varat, mitä seuraavaksi? Sinun täytyy palkata johtajia, löytää uskottava talousjohtaja, joka hoitaa tilit, hoitaa hallituksen kokoukset ja tekee paperityöt. Tai voit vain jättää kaiken Ethereum-sopimukseen. Se kerää ehdotuksia tukijoiltasi ja toimittaa ne täysin avoimella äänestysprosessilla.

Yksi robotin tuomista eduista organisaatiossasi on se, että se on immuuni ulkoisille vaikuttimille, koska se tekee vain sen mitä on ohjelmoitu. Koska Ethereum-verkko on hajautettu voit tarjota palveluja 100% käyttöajan takuulla.

osta Ethereum

Relevante indlæg

Skriv en kommentar

sign in to post your comment or singup

Leave a Reply

Your email address will not be published.