juli 1, 2019

Mikä on Bitcoin Cash

Kuten Bitcoin, Bitcoin Cash on maksuverkko ja valuutta. Luultavasti ihmettelet, mikä näiden ero on? Tässä historiaa.
Kun Bitcoin perustettiin vuonna 2009, otettiin käyttöön 1 Mt lohkon kokorajoitus (joka tehdään yleensä 10 minuutin välein).

On puhuttu paljon siitä, miksi rajoitus on tehty. Jotkut uskovat sen olevan turvamekanismi verkkohyökkäyksiä vastaan.

Tällainen hyökkäys olisi ollut tuolloin helppo toteuttaa, koska Bitcoinilla ei ollut vielä hintaa. Nyky hinnalla tällainen hyökkäys olisi todella kallis toteuttaa siirtokustannusten vuoksi


Miten ja miksi Bitcoin Cash tuli maailmaan?


Vuonna 2013 Bitcoin-yhteisö alkoi puhua 1MB: n rajoituksen poistamisesta. Rajoituksen poisto jakoi mielipiteitä, toiset olivat sitä mieltä, että rajoitus tulisi poistaa mahdollisimman nopeasti, ja toiset eivät pitäneet sitä ongelmana. Keskustelu ei johtanut mihinkään. Bitcoinin kauppahinta oli joulukuussa 2017 korkeimmillaan 300DDK. 1. elokuuta 2017 Bitcoin lohkoketju jakautui, ja syntyi Bitcoin Cash. Kaikki, jotka omistivat Bitcoinia saivat saman määrän Bitcoin Cash.

Joten mitä nyt?


Jakautumisen jälkeen Bitcoin Cashista tuli uusi yhteisö, jolla oli eri näkökulma kuin Bitcoin-yhteisöllä.

Bitcoin-yhteisössä uskotaan, että on parempi säilyttää 1MB: n rajoitus ja rakentaa uusia ratkaisuja päälle (esim. Lightning-verkko).

Toisaalta Bitcoin Cash – yhteisön tarkoitus on, että perusprotokolla on skaalautuva ja tämän lisäksi myös voidaan rakentaa ratkaisuja päälle, ja ihmisillä on vapaus valita mitä käyttävät.

Bitcoin Cash -yhteisö haluaa myös mahdollisuuden tavallisille ihmisille. Ihmiset juoksevat täyden asiakkaan parhaillaan optimoinnilla, mutta se ei ole etusija verrattuna halpojen liiketoimien tekemiseen. Bitcoin Cashilla on jatkuvasti päivityksiä joka kuudes kuukausi, josta voit lukea lisää osoitteesta www.bitcoincash.org.

Voitteko lähettää Bitcoinin Bitcoin Cash-osoitteeseen ja päinvastoin?


Ei, Bitcoin ja Bitcoin Cash ovat nyt kaksi eri valuuttaa ja maksuverkostoa. Toisin sanoen, jos lähetät esimerkiksi Bitcoinin Bitcoin Cash-osoitteeseen, vaarana voi olla rahojen menetys, joten on tärkeää olla tietoinen ja varovainen.
Aluksi he molemmat käyttivät samaa osoitemuotoa, mutta tammikuussa 2018 Bitcoin Cash-yhteisö teki uuden muotoisen osoitteen näiden onnettomuuksien välttämiseksi.
Joissain paikoissa voi vieläkin löytyä vanhan muotoisia osoitteita.
Osta Bitcoin Cash

Relevante indlæg

Skriv en kommentar

sign in to post your comment or singup

Leave a Reply

Your email address will not be published.