Bitcoin tai BTC on innovatiivinen rahamuoto. Digitaalisen valuutan ja arvon muoto, joka voidaan siirtää osapuolten välillä ilman, että sinun tarvitsee käydä läpi pankkia tai muuta rahoituslaitosta. Se ei anna ainoastaan anonyymisyyttä ja korkeaa turvallisuustasoa.

Joka päivä yhä useammat pelaajat saavat Bitcoinia maksuvälineenä, koska siellä on jatkuva kehitys kohti maailmaa, jossa Bitcoinia on yhtä helppo käyttää kuin klassista valuuttaa. Jotkut asiantuntijat uskovat jopa, että Bitcoin ja cryptovaluutta korvaa tulevaisuudessa kokonaan setelit ja klassisen valuutan. Bitcoin hyödyntää ns. Lohkoketju-verkkoa, joka ei tarvitse keskitettyä toimijaa verkon hallintaan. Se on järjestelmä, joka on olemassa käyttäjältä käyttäjälle (P2P), eikä sillä ole keskuspaikkaa johon hyökätä. Keskuspalvelimen puuttumisen vuoksi Bitcoinin tiedot eivät voi kadota, eikä niitä voida hakkeroida. Tämä vallankumouksellinen lähestymistapa rahoihin tarjoaa lisää turvallisuutta, paremman avoimuuden sekä tiedon siitä ettei Bitcoin ole väärän rahapolitiikan tai muun poliittisen toiminnan uhri.

bitcoin-flatart
bitcoin-flatart

Bitcoinista on tullut merkittävä investointiteema. Bitcoinia kutsutaan usein "digitaaliseksi kullaksi", koska sillä on useita samoja ominaisuuksia kullan kanssa. Kultaakin on maapalolla rajoitettu määrä ja sitä käytetään esimerkiksi tuomaan turvallisuutta osakemarkkinoiden ollessa epävakaat. Tästä syystä monet sijoittajat ovat päätyneet Bitcoiniin.

Bitcoin lanseerattiin ja käynnistettiin vuonna 2009. Bitcoin perustuu avoimeen lähdekoodiin ja sen turvallisuus perustuu siihen, että koodin voidaan piilottaa yleisöltä mutta ei Bitcoinilta. Bitcoinia on mahdotonta hakkeroida, koska kaikki kaupat tallennetaan ja jaetaan Bitcoinin omistajien ja louhijoiden kesken. Sen vuoksi on käytännössä mahdotonta hakkeroida Bitcoin-ohjelmistoa.

Bitcoinin avulla voit saada tai lähettää rahaa ilman, että se menee pankkien läpi. Lainsäädännöt ja säännöt vaikeuttavat perinteisten valuuttojen lähettämistä ihmisten ja erityisesti rajojen yli. Bitcoinilla liiketoiminta tapahtuu nopeasti ja kivuttomasti.

Siksi voi olla suuri etu käyttää Bitcoinia, jos sinun täytyy lähettää rahaa perheenjäsenelle ulkomaille ilman tanskalaista pankkia tai maksaaksesi palvelusta. Bitcoin on erityisen edullinen pienten siirtojen osalta, joissa pankkien palkkiot ja käsittelyajat ovat koomisia verrattuna Bitcoiniin.

Bitcoin tarjoaa myös paremman tietoturvan ja sinun ei tarvitse luottaa siihen, että yritykset pitävät tietonsa turvassa.

Bitcoin on työkalu harrastajille ja faneille jotka uskovat, että hallituksista ja pankeista riippumaton digitaalisen rahamuodon luominen auttaa luomaan paremman maailman. Bitcoin kehittyy aina ja Bitcoin-teknologia sekä konsepti ovat yhä laajemmin levinneet, ja mitä enemmän ihmiset käyttävät sitä, sitä enemmän Bitcoinilla on arvoa.

bitcoin-flatart