juli 1, 2019

Bitcoin kurssi

Bitcoin perustettiin vuoden 2009 alussa. Bitcoin-kurssi on vaihdellut senteistä (2010) aina  $19.000 Bitcoinia kohden.

Yksi havainnollisimmista tarinoista on se, kun kaksi pizzaa ostettiin 10.000 Bitcoinilla 22.toukokuuta 2010 Floridassa Laszlo Hanyecz toimesta.

10.000 Bitcoinia (4 000 dollaria Bitcoinia kohti) olisi yli 40 miljoonaa dollaria tämän päivän kurssilla!

Onko Bitcoin-kasvuvauhtia rajoitettu?

Jos on, missä se on? Vaikka kukaan ei tiedä varmasti, on paljon anti-bitcoin-ihmisiä, jotka näkevät markkinat kuplana ja arvon putoavan takaisin sentteihin. Pro-Bitcoin ja Bitcoin-evankelistat taas näkevät vain vähän esteitä sille, että arvo kasvaisi jopa 200 kertaiseksi nykyiseen. Nämä ihmiset uskovat Bitcoinin vahvaan kasvuun.

Bitcoinin-kurssilla on suuri vaihtelu

Bitcoin on ensimmäinen ja suosituin julkaistu cryptovaluutta. Bitcoin (BTC), on suunniteltu antamaan käyttäjälle mahdollisuus tallettaa ja siirtää rahaa ilman välittäjää tai keskitettyjä laitoksia kuten pankkeja.

Vuoden 2018 karhumarkkinan aikana Bitcoin-kurssi on ollut erittäin vahva suhteessa kilpailijoihin, vaikka Bitcoin menetti lähes 80 prosenttia sen arvosta. Bitcoinin kaikkien aikojen ennätys (ATH) joulukuulta 2017 oli n.16.000 dollaria.

Bitcoinin kurssi on tällä hetkellä 4.120 dollaria, ja se on menettänyt lähes 60 prosenttia arvostaan viimeisten 12 kuukauden aikana, kun se oli viime vuonna samaan aikaan 9.986 dollaria.

2009 perustamisestaan ​​lähtien Bitcoin sai alun perin paljon kiitosta, kun se pystyi kilpailemaan VISA:n kanssa maailmanlaajuisena maksujärjestelmänä. Vuosia myöhemmin Bitcoin oli vaikeuksissa verkkokapasiteetin ja 40 dollaria joulukuussa 2017 nousseiden siirtomaksujen kanssa.

Bitcoin-kurssi verkko-ongelmien jälkeen

Kun siirtomaksut nousivat oli Bitcoin-kehittäjien tehtävä jotain. SegWit-verkon päivitys, joka aktivoitiin 23. elokuuta 2017, paransi merkittävästi Bitcoin-lohkoketjun kapasiteettia ja paransi asemaansa kilpailevien lohkoketjujen kanssa. 

Bitcoin on myös yleisimmin hyväksytty cryptovaluutta, ja se on perus cryptovaluutta, jolla vaihdetaan lähes kaikki muut valuutat. Bitcoin oli yksi ensimmäisistä lohkoketjuista, jotka toteuttivat toisen kerroksen skaalausratkaisun, ja Lightning-verkon beta-versio vapautui tämän vuoden alussa. Lightning-verkkoa pidettiin laajalti Bitcoinin skaalausongelmien ratkaisun toisena puoliskona, joka oli ensin osoitettu SegWitille.

Skriv en kommentar

sign in to post your comment or singup

Leave a Reply

Your email address will not be published.