Bitcoin Cash tai BCH on Bitcoinin kilpailija ja se perustuu samaan tekniikkaan. Bitcoin Cashin takana olevaN tiimiN tarkoitus on luoda parempi tuote kuin alkuperäinen Bitcoin. Se on nopea ja yksinkertainen kolikko, joka voi helpottaa yksinkertaisia maksuratkaisuja, jotka voidaan integroida verkkosivuille ja verkkokaupoille ilman suuria teknisiä taitoja.

Bitcoin Cashin takana työskentelevä tiimi pyrkii jatkuvasti tekemään siirtomaksuista pienempiä, mikä tekee teknologiasta entistä paremman ja nopeamman. Valuutan luojat uskovat vakaasti, että Bitcoin Cash tulee olemaan arvokkaampi kuin Bitcoin. Bitcoin Cash käyttää P2P-verkkoa mikä tarkoittaa, että järjestelmä ei ole keskitetty. Sen sijaan siirrot ja tiedot jaetaan Bitcoin Cashia omistavien kesken, ja näin autetaan ylläpitämään verkkoa "my" Bitcoin Cashilla.

bitcoin-flatart
bitcoin-flatart

Tämäntyyppistä teknologiaa kutsutaan "Lohkoketjuiksi", jonka tutkijat ja median asiantuntijat ovat nimenneet yhdeksi lupaavimmista teknologioista.

Bitcoin Cashin kannattajat uskovat, että Bitcoin Cash on tulevaisuudessa maailmanlaajuinen maksuteknologia. He uskovat, että heidän teknologiansa kykenee käsittelemään Visa-liiketoiminnan mittakaavassa olevia liiketoimia sekä siihen, että investointi Bitcoin Cashiin on investointi tulevaisuuden tärkeimpiin taloudellisiin ja teknologisiin välineisiin.

Bitcoin Cashia tukevat lompakot, jotka toimivat sekä tietokoneella, mobiililaitteella sekä ns. "Paper Wallet" -kortilla, jolla voit saada Bitcoin Cashin kokonaan pois internetistä ja laitteista. Bitcoin Cash voidaan lähettää lompakkoihin liittyvien osoitteiden välillä samalla tavalla kuin Bitcoiniakin voi. Voit lähettää pieniä määriä Bitcoin Cashia ja sinun ei tarvitse lähettää koko kolikkoa kerrallaan.